Dæmp din angst gennem akupunktur

Angst rammer personer i alle aldre og er meget belastende for de ramte personer såvel som deres pårørende. Der eksisterer mange former for angst, og de forskellige former for angst bliver derfor også fremprovokeret af forskellige ting – eksempelvis sociale situationer eller en eksamenssituation. Angst kan derfor være meget ødelæggende for personens livskvalitet, da det kan være svært eller helt umuligt at klare sig igennem hverdagens gøremål. Angsten medfører således en psykisk belastning og selvforstærkende effekt, hvor angsten bliver værre og værre og kan medføre depressioner. Angst kan derfor hurtigt blive en ond cirkel, og det er derfor vigtigt at håndtere angsttilstanden så hurtigt som muligt.

 

Sådan stopper du din angst

Der findes heldigvis mange metoder til at mindske angst, og metoden afhænger af, hvad årsagen til din angst er. Det er dog være svært at gennemskue årsagen til angst, og det er derfor i stedet vigtigt, at du er bevidst om den og erkender din angst. Det er nemlig ikke muligt at gøre noget ved din angst før, at du siger det højt. Mange personer går til psykolog for at finde årsagen samt bearbejde angsten. En anden effektiv behandlingsmetode, som kan benyttes eller kombineres med besøg hos psykologen, er medicinsk akupunktur.

 

Det gør medicinsk akupunktur ved din psyke

Medicinsk akupunktur er særligt kendt for at afhjælpe fysiske komplikationer som eksempelvis hævelser, smerter i kroppen eller hælspore. Der er dog også evidens for, at medicinsk akupunktur medfører gavnlige effekter på psyken gennem frigivelsen af endorphiner, som finder sted, når akupunkturbehandlingen udføres. Endorphiner er nemlig kroppens naturlige smertedæmper, hvorfor akupunktur for det første kan afhjælpe fysiske skavanker. Frigivelsen af endorphiner øger samtidigt følelsen af velvære, glæde og energi, så du mentalt får det bedre. Du vil opnå en afslappet følelse i kroppen, når både dit humør og din søvnkvalitet bliver forbedret som følge af akupunkturen. Akupunkturbehandlingerne hjælper dig således med at få vendt den onde cirkel, så du ikke falder langt ned i et sort hul. Med tiden vil behandlinger mindske din angst mere og mere, i takt med at du får det bedre.

 

Find det rette sted til at få hjælp med din angst

Som nævnt er der flere måder at mindske angst på, og det giver derfor dig rig mulighed for at finde den behandlingsmetode, som passer bedst til dit behov. Hvis du ønsker at give akupunktur et forsøg, så er det vigtigt at du finder en autoriseret behandler af medicinsk akupunktur, så du er sikker på, at du får en effektfuld behandling. Det er heldigvis muligt at finde en autoriseret akupunktur mod angst og depressioner flere steder i landet, så du kan få tilpasset et behandlingsforløb til dine behov.

fysioterapien.dk

Centrumgaden 1

2750 Ballerup

44653618

admin