Bygningsfacaden er dit image

Facader på bygninger siger mere end tusind ord. De afslører helligdagene i malerarbejdet, men det siger endnu mere om de personer, som forventes at vedligeholde bygningen samt de personer som enten bor i bygningen. Facader er derfor uhyre vigtige at vedligeholde på alle slags bygninger, netop fordi de afspejler ambitionsniveauet for alle brugere af bygningen. Hvad enten det er en boligforening, et virksomhedshovedkvarter, en butik eller et privat hus, kan vores image have stor enten negativ eller positiv indflydelse på, hvordan andre folk opfatter os som personer, og hvordan man opfatter virksomheder og deres mål.

Hvorfor facaden på din butik er så vigtig

Selvom bygningens facade og de aktiviteter man måtte foretage sig i sin forretning, rent praktisk ikke har noget med hinanden at gøre, udvikler forbipasserende potentielle kunder hurtigt et indtryk af virksomhedens evner baseret på udseendet af facaden. En pæn og ren facade signalerer til kunder, at virksomheden har energi og overskud til at kunne levere kvalitetsvarer og god service til deres kunder. Facadens udformning skal helst også afspejle den slags varer eller service, som virksomheden leverer, hvilket faktisk kan opnås med ganske simple midler. I mange tilfælde kan det være så enkelt som at hyre en professionel maler til at friske farverne op indvendigt og udvendigt, indtil en større renovering er nødvendig.

Få en flot forretning i en gammel bygning med facaderenovering

Hvis man er en tech-virksomhed, behøver man ikke at have hovedkvarter i en fancy svævende glaskugle for at skabe sit image. Man kan i stedet anvende en ældre bygning og lave enkelte dekorationer på facaden, der forbinder det ældre udtryk i huset med moderne teknologi i form af skilte, påsætning af specielle materialer på bygningen og maling i en relevant farve. Man kan holde en gammel bygning ny at se på kun ved at lave almen vedligeholdelse af bygningen og facaden og så en gang hvert femte år opdatere skilte, farver og linjer og dermed forny dekorationen på facaden for ganske få penge.

Valg af renoveringsfirma

Der findes virksomheder over hele landet, der kan renovere bygningsfacader og nogle vil være specialiseret i vedligeholdelse af specielle typer materialer, mens andre kan rengøre og renovere de mest gængse facader. Hvis du har behov for facaderenovering i København, Århus eller en hvilken som helst anden by, stor som lille, er det vigtigt at bruge et renoveringsfirma, som du har tillid til, kan klare opgaven. Kig altid på anmeldelser af firmaets tidligere opgaver og især dem der omhandlede de samme services og overfladematerialer, som du ønsker istandsat – på den måde kan du sikre dig mod dårligt håndværk.

 

Malerfirmaet Sommerlund Aps

Livjægergade 33

2100 København Ø

20 16 17 86

 

admin