Forskellige madoplevelser til forskellige behov

Vi er blevet særdeles passioneret omkring gode madoplevelser i Danmark, og som det indehavende land af verdens bedste restaurant, er der vist noget om snakken. I takt med denne populære tendens, så er der også kommet et hav af forskellige muligheder for at få nem og lækker mad til aftensmad, at gå ud og spise med dine forretningspartner eller at få maden hjemme hos dig selv. Men hvilke muligheder er der egentlig, og hvad kan de forskellige? For med fænomener som private dining i København, restaurantoplevelser i hjemmet og social dining, så kan det være svært at holde styr på, hvad de forskellige ting betyder. Vi vil gerne hjælpe dig på vej, så vi fortæller dig lidt om, hvad de forskellige ting går ud på, så du altid er forberedt, hvis du en dag skal bruge en kok i hjemmet eller arrangere en middag til et møde.

Private dining

Kort sagt går private dining ud på, at du som forretningsmand arrangerer dine møder på en restaurant, der tilbyder dette, og afholder møder i selskab med en god middag og et glas vin. På den måde forlader man de vante rammer på kontoret, og den gode stemning og oplevelse vil automatisk resultere i en mild og positiv stemning ved bordet. Og så er det en rigtig god måde at gøre et ekstra godt indtryk på de andre deltagende parter. Mange restauranter tilbyder dette koncept, og de vil ofte have et selskabslokale, der vil blive stille til rådighed, så I kan sidde i ro og fred og snakke mere forretningsorienterede sager.

Tag aftensmaden på vej hjem

Er hverdagen travl, men er fast food lidt for hurtig mad til dig og familien? Så er der heldigvis en løsning, der passer rigtig godt til dig. Flere steder kan du nemlig købe måltider, der er forberedt, og som bare skal i ovnen i 20-40 minutter, og så er maden klar. Råvarerne er friske, og du kan vælge imellem flere forskellige menuer alt ud fra, hvad du foretrækker at dit aftensmåltid består af. Priserne er ofte overkommeligt, og til tider kan det måske bedre betale sig at købe et måltid og selv supplere med f.eks. ekstra kartofler, hvis du gerne vil have mad til flere dage.

Få kokken på besøg

Og så er der selvfølgelig muligheden for at bringe restauranten hjem til dig selv. Et stigende antal steder tilbyder, at du kan få en privat kok hjem til dig, så du og dine gæster kan nyde en yderst lækker middag i hjemlige omgivelser. På den måde får du private dining i eget hjem, hvor du selv kan stå for musik, festligheder og drikkevarer til din mad.

Restaurationen

Møntergade 19

1116 København K

33149495

admin