Ejendomsservice holder rent i ejendommen … altid

Hvis man nogensinde har boet i et hus, kan man sagtens forstå hvorfor boligselskaber eller privatpersoner kan få behov for ekstern ejendomsservice til at vedligeholde ejendommen. Der er tusind ting, der skal nås, bare i forbindelse med ejendommen, så man kan hurtigt få sig endnu et fuldtidsjob ved at passe huset selv. Om sommeren gror græsset og hækken skal klippes hele tiden, hvor om vinteren er der sne at rydde af fortovet, ydermere er der altid en pære, der skal skiftes, blade at rive sammen, sand, der skal fejes op, og hvis man så ejer en etageejendom med flere boliger, kan man tilføje trappevask, vedligeholdelse af opgange, gårdarealer og fælleslokaler til listen.

Den effektive person kan måske få det klaret, men det går noget nemmere, når du har kyndig ejendomsservice fra et rengøringsfirma i København, der hurtigt kan komme ud til din ejendom i fx Lyngby. Det kan jo også ske at rengøringspersonalet eller viceværten bliver syg, og så er det rart hurtigt at kunne finde en vikar til at klare opgaverne til tiden.

Rengøringen kommer på onsdag

Det er yderst vigtigt for miljøet i, og omkring, ejendommen at rengøring og vedligeholdelse sker løbende. Man kan jo næsten komme til at glæde sig til onsdag, dagen for trappevasken, og at man igen kan se gulvet i opgangen. Det er vigtigt for nogle beboere af ejendommen, at rengøring sker på det samme tidspunkt, både så man kan undgå at skulle ud ad døren på netop samme tid som rengøringen kommer, men også for at man kan se, at ejendommen bliver passet forsvarligt.

God service

God ejendomsservice består af mange elementer, der gerne skulle gå op i en højere enhed. Selvfølgelig skal opgaverne løses ordentligt og til tiden, men det kræver også udstråling og imødekommenhed at servicere ejendomme, hvor man hele tiden møder mennesker. Især når det er beboelsesejendomme, hvor folk har deres hjem – det sidste de kunne tænke sig er at blive ignoreret eller dårligt behandlet på det sted, hvor de føler sig mest trygge.

Derudover kræver det evne til at prioritere opgaver, så ting der haster, bliver klaret først, mens de ugentlige opgaver stadig bliver udført til tiden. Det kan være noget af en kunst at holde hovedet koldt i perioder, hvor der bliver meget at lave og derfor skal man være fleksibel. Fleksibilitet og punktlighed er god ejendomsservice, og derfor har alle ejendomme behov for ekstern ejendomsservice, om det så er i enkelte tilfælde eller på løbende basis.

Danwi A/S
Strandgade 12 A, st.
1401 København K
43991529

admin