Nye skilte til din virksomhed

Er du på udkig efter nye måder at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed på – eller trænger dine skilte til en udskiftning, så er der heldigvis en masse hjælp at hente landet over. Skilte er nemlig blevet en populær måde at skabe synlighed på og samtidig navigere folk derhen, hvor du gerne vil have, at de stopper op. Der findes et hav af forskellige skilteløsninger, som har hvert sit formål, og det er vigtigt, at du altid er opmærksom på skiltets budskab og placering. For skal skiltet placeres udenfor kræver det andre materialer, end hvis det er til indendørs brug. Det kan virke lidt uoverskueligt med alle de forskellige løsninger, så vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej. 

 

Overvej formålet med dit skilt inden bestilling 

Som sagt findes der et hav af forskellige skilte i forskellige former, farver og størrelser, og det er faktisk op til dig at vælge, hvilket skilt, du har brug for. Men inden du giver dig i kast med at designe dit skilt, så er det vigtigt, at du har helt tjek på, hvor dit skilt skal stå og hvilken effekt det skal have. Skal det placeres udendørs, så kræver det nemlig et slidstærkt materiale, der kan modstå det danske vejr. Og er formålet at skabe synlighed og fange potentielle kunders opmærksomhed, så skal du måske have et skilt med en stor volumen. 

 

For at nævne bare ét af de mange forskellige typer skilte til udendørs brug, så er pylonskilte et sikkert valg, og det er derfor også ét af de mest populære udendørsskilte. Skiltet er en enkel, opretstående pylon, der med sit tidløse design aldrig går af mode. Disse skilte er gode fordi de frit kan tilpasses efter ønsker og behov, så du kan få det præcis, som du gerne vil have det. Pylonskilte kan placeres både indendørs og udendørs og de kan være tykke, tynde, buede eller flade. Deres design og størrelse er et ideelt redskab til at skabe synlighed, og de kan også anvendes som informationsstandere eller andet. Og hvis du virkelig vil have din virksomhed til at skabe blikfang døgnet rundt, så er det også muligt at få pyloner med indbygget LED-lys. 

 

Snak med din forhandler om en god pris 

Prisen på skilteløsninger kan variere meget. Vi anbefaler, at du tager kontakt til en forhandler i nærheden, så du kan få et tilbud, der matcher dine ønsker samt dit budget. Prisen afhænger af mange forskellige forhold, så som antal, størrelse, materiale og funktioner. Så rådfør dig med forhandleren, så I kan finde den perfekte løsning. 


FlexInEx ApS
Hattemagervej 8
9000 Aalborg
98131098

admin