Find en fotograf til dit bryllup

Leder du efter en fotograf til dit bryllup? Så ved du også, at det kan være noget af en udfordring, da der er mange at vælge imellem.

De fleste har aldrig prøvet at hyre en fotograf før, og det er derfor helt forståeligt, at du er usikker og kan have svært ved at finde ud af, hvad du helt præcist leder efter og ønsker i en fotograf. Du ved, at du vil have smukke fotos, der kan fange essensen af din store dag, og du går derfor online, hvor hundredvis af smarte hjemmesider popper op med den ene smukke portfolio efter den andet. Hvad så nu?

Vi vil i denne artikel, i samarbejde med en erfaren portrætfotograf i København, afsløre, hvordan du som kommende brud eller brudgom finder en fotograf til dit bryllup.

fotograf til bryllup

Skab overblik

Hvad kommende ægtepar altid rådes til er at lave en liste over potentielle fotografer, der arbejder og befinder sig i det område, hvor alt vil finde sted. På den måde kan du være sikker på, at din fotograf befinder sig det rette sted og på det rette tidspunkt der, hvor alt vil ske.

Gennemse portfolio

Bagefter er det vigtigt, du ser nærmere på, hvordan den potentielle fotograf præsenterer sit arbejde. Viser han eller hun eksempelvis fotos fra masser af forskellige bryllupper, eller er hvert bryllup blevet inddelt i hver deres mappe eller lokationsside? Vær altid opmærksom på, om en fotograf kun viser et særligt udvalg af bryllupsbilleder, eller om de er i stand til at vise en række af fotos fra hvert bryllup. Som helhed kan det give dig en idé om både stil og kvalitet, og om fotografen er den rette for dig.

Forklar og stil spørgsmål

Prøv at forklare den type dækning eller de ønsker, du har og bed eventuelt om at se fotografens fotos af mere end ét bryllup – hvis ikke de allerede findes på hjemmesiden. Vær opmærksom på fotografens personlighed og fotografiske kunnen, så du bedre kan bedømme, om det virkelig er den fotograf, der skal udføre arbejdet for dig.

Vær heller ikke bange for at stille spørgsmål, eksempelvis hvor mange bryllupper fotografen dækker hvert år og hvor længe han eller hun har arbejdet med det.

Udbuddet af fotografer er stort, men heldigvis for dig, vil der altid være en fotograf i København, Århus eller Aalborg, som kan give dig præcis det du står og mangler.

Fotograf Lars Daniel
Lipkesgade 25, 3. mf
2100 København Ø
Tlf: 22 16 92 46

admin