Har din boligforening brug for ejendomsservice?

Ejendomsservice

I en boligforening er det essentielt at have god kvalitet i forhold til vedligeholdelse af ejendommen, for at opretholde et ordentligt miljø blandt alle beboere. Vi tilbyder mange forskellige services hos www.tiptop-ejendom.dk, hvad end du ønsker udendørs services eller har brug for, at få de indvendige fællearealer i dit ejendomskompleks skal fikses, står vi altid til rådighed.

Spar dig selv besværlighederne med hjælp udefra
Det kan være et stort projekt, at stå for alle de praktiske dele der hører med til det, at bestyre en boligforening. Ikke mindst at få organiseret og uddelegeret de forskellige praktiske opgaver. Uanset om man i boligforeningen aftaler at deles om opgaverne eller man hyrer gartnere fra ét sted, trappevask fra et andet, snerydning fra et tredje og så fremdeles. Du kan derfor spare dig selv, og dem der står for den eventuelle organisering, for besværlighederne ved at samle det hele på ét sted. Bag TipTop Ejendomsservice i København findes et utroligt vellidt team med god arbejdsmoral og en høj arbejdsmæssig kvalitet. Vi varetager alle former for praktiske opgaver, der hører med til en boligforening. Vi har flere anbefalinger med os i bagagen og yder både rengøring i København, Østerbro og omegn.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Hvad end du ønsker rengøring i din boligforening eller kontorrengøring i København, står vi til tjeneste.
Til din virksomhed kan vi tilbyde facility service, hvilket gør det muligt for Jer, at holde koncentrationen på Jeres profession og lade os om det praktiske arbejde imens. Få på den måde et rigtig godt og rent arbejdsmiljø uden at du behøver tænke over at afsætte tid til det. Vi kan blandt andet varetage alt det praktiske der hører med til driften af den ejendom I sidder i, sørge for, at al forsyning af vand og varme, mm., fungerer som det skal og kontakten til de respektive selskaber ligeså. Endvidere kan vi samtidig stå for den praktiske del, der indebærer rengøring af indendørsarealerne samt at udendørsarealerne er præsentable og grønne i det varme sommerhalvår og sneryddet i vinterhalvåret, hvis dette skulle være nødvendigt.

Alt i alt, vil samarbejdet med kun én leverandør gøre arbejdet simpelt for dig og dit firma eller boligforening. Få et uforpligtende tilbud på de ydelser du måtte have brug for og vi kan snakke sammen derfra. Vi ser meget frem til at høre fra dig og gøre din tilværelse lettere.

 

admin