Her finder du lækker catering i København

Når du skal have leveret mad i København, er der rigtig meget at vælge i mellem. Der er meget at tage hensyn til, udover selvfølgelig beliggenheden. I en stor by, såsom København, kan man være kræsen med rigtig mange dele af servicen. Her vil vi, i samarbejde med Ryde-Gastronomi, som tilbyder catering i Storkøbenhavn, forsøge at give et overblik over de ting du bør tage hensyn til, når du vælger catering. Vi har fokus på mad, du kan få leveret til din virksomhed hver dag, i stedet for at have egen frokostordning eller kantine.

Her finder du lækker catering i København

Typer af mad

Hvilken type mad vil I gerne have? Det er blevet mere normalt at have særlige diæter, hvorfor det er vigtigt at det cateringfirma du vælger at få leveret mad fra, kan lave denne slags mad. Særlige diæter kunne være stenalderkost, hvor man hovedsageligt spiser kød og grøntsager, vegetarer der ikke spiser kød, veganere som ikke spiser noget der kommer fra dyr og så videre. Yderligere kan der altid være folk på skrump eller det modsatte, som også har særlige behov. Først skal du selvfølgelig finde ud af, om der er særlige behov hos dine medarbejdere og bagefter undersøge om de firmaer du overvejer, enten har eksisterende services som kan bruges, eller snakke med dem, og se om de kan lave det særligt til jer.

Særlig allergi

Det er selvfølgelig også vigtigt at undersøge, om der er særlig allergi at tage hensyn til, og om de firmaer du har kig på, kan levere mad der kan leve op til dette. Allergier over for gluten, laktose eller løg kan være særligt svære at imødekomme for firmaer der leverer mad.

Madens tyngde

Der er rigtig mange muligheder for forskellige retter, også selvom der bare er tale om ganske almindelig dansk mad. Prøv at finde menuen de steder du overvejer at få leveret fra, og se hvilken type retter cateringfirmaet normalt laver. Hvis I er til sovs, hakkebøf og kartofler, og det pågældende sted leverer sauce, laksemousse og grøn salat, er det måske ikke stedet for jer.

Antal mennesker der skal have mad

Sørg for at firmaerne kan levere den mængde mad I skal bruge. Det varierer fra menneske til menneske hvor meget man spiser, så det kan ligeledes være at I har brug for en indkøringsperiode for at finde ud af hvor meget mad I egentlig skal have leveret.

Det behøver ikke være svært at finde god catering i København. Hvis du ved hvad du vil have, skal der nok være en virksomhed, der er villig til at opfylde dette behov, prøv fx Ryde Gastronomi på Strandboulevarden 11.

 

Ryde Gastronomi ApS
Strandboulevarden 11
2100 København
Tlf: 35 26 71 72

admin