Sjove aktiviteter for dig og dine venner

Aktiviteter for venner

Grin og gode oplevelser har en særlig evne til at styrke venskaber. Det er hér, man kommer tættere på hinanden, knytter særlige bånd og får minder for livet. Hvad er derfor mere oplagt end at kaste jer ud i sjove aktiviteter, I ikke har prøvet før?

Her får du en række bud på sjove og anderledes aktiviteter, du og dine venner kan fornøje jer med. Alle aktiviteter kan arrangeres som enten firmaevents i Jylland eller underholdning for dig og en gruppe venner.

Inspiration til aktiviteter med vennerne

  1. Escape room

Kan du og dine venner lide udfordringer? I et escape room får I mulighed for at teste, om I kan knække koden, løse gåder og bruge de ledetråde, der skal til for at få jer ud af et rum. Denne aktivitet sætter jer med garanti på prøve, men ved hjælp af gode samarbejdsevner og tankevirksomhed kan I løse opgaven – og se om jeres hold er hurtigere end andre!

  1. Jagtsimulator

Overvejer du og dine venner at tage jagttegn? Eller interesserer I jer blot for jagt, dyr og natur? Så er der god grund til at prøve en autentisk jagtsimulator, hvor I blandt andet prøver kræfter med lerdueskydning og andejagt. Og til forskel fra ude i den virkelige natur, behøver I ikke at være stille af frygt fra at skræmme dyrene væk – her kan I både give gode råd og grine af hinandens forbiere.

  1. Paintball

Er I vilde med konkurrence og masser af adrenalin? Med paintball får I begge dele kombineret i én og samme sjove aktivitet, der kan få selv den mest rolige personlighed helt op på mærkerne. Her handler det om at være præcis, hurtig og taktisk, så dit hold kan vinde over konkurrenterne.

Alle aktiviteterne henvender sig til både mænd og kvinder, drenge og piger, og kunne I tænke jer at prøve kræfter med eksempelvis paintball, kan I spille paintball i Vejle, hvor I naturligvis udstyres i passende dragter og med beskyttelsesudstyr.

Hvor mange er I?

Visse aktiviteter henvender sig i højere grad til større vennegrupper end andre. Paintball er et godt valg, hvis I er mange venner, der skal lave noget sjovt sammen. Også Escape room kan laves med mange venner, da det kan tilføje en ekstra dimension til aktiviteten, hvis man kæmper mod andre hold.

En jagtsimulator kan også bruges af mange mennesker, men er her der også god mulighed for en sjov aktivitet for færre personer. Der er således mange sjove aktiviteter, uanset hvor mange personer I er!
Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring
75 80 10 08

admin