Hvordan arbejder en erhvervsadvokat?

En erhvervsadvokat beskæftiger sig med alle juridiske aspekter inden for erhverv. En erhvervsadvokat kan derfor sørge for, at alle juridiske detaljer er på plads i virksomheden, så der ikke opstår uoverensstemmelser, som kan give fatale konsekvenser for virksomheden. Dette er der behov for både i hverdagen såvel som i særlige situationer, hvor der kan opstå akut brug for juridisk hjælp.

Din erhvervsadvokat til juridisk hjælp i hverdagen
En erhvervsadvokat er behjælpelig i hverdagen med blandt andet arbejds- og ansættelsesret. Bank og finansieringsret såvel som bestyrelsesarbejde indgår også som almindelige arbejdsopgaver for en erhvervsadvokat. Hvis du overvejer at finde nye lokaler til din virksomhed eller lave investeringer, så er erhvervsadvokaten også behjælpelig med bygge- og entrepriseret. Leasing og lejeret er i den forbindelse også ofte på tale, hvor der også skal være helt styr på alle aspekter.

Din erhvervsadvokat til juridisk hjælp i særlige situationer
En erhvervsadvokat kan også tilkaldes i særlige situationer, hvor der opstår akut brug for juridisk hjælp. Her kan advokatens viden inden for forsikrings- og erstatningsret eksempelvis også være nyttig. Ved virksomhedsoverdragelse og generationsskifte skal der også være en erhvervsadvokat ind over processen.

Din erhvervsadvokat som rådgiver
En erhvervsadvokat kan også bruges som iværksætterrådgiver, hvor der kan være behov for juridisk ekspertise til selskabsret og valg af virksomhed. Du vil blive guidet igennem alle de juridiske krav, som der er til en virksomhed, så din virksomhed kommer godt fra start. Rådgivningen kan også finde sted for at optimere den daglige drift i virksomheden. Det er også muligt at få juridisk hjælp til at salgsmodne virksomheden. Alle virksomheder kan også have glæde af rådgivende erhvervsadvokat til en grundig gennemgang fra A til Z for at sikre, at alt er i 100% juridisk overensstemmelse, så virksomheden ikke er i risiko for at komme i problemer.

Erhvervsadvokaten til hele virksomhedens juridiske behov
En erhvervsadvokat kan således bistå med juridisk hjælp i alle tænkelige situationer. Ved at blive tilknyttet en erhvervsadvokat vil du blive sikret, at virksomhedens nuværende juridiske aspekter er på plads samtidig med, at advokaten så allerede har indgående kendskab til din virksomhed, hvis du får akut brug for juridisk hjælp.

Tilpas den juridiske hjælp til virksomhedens behov
Nogle virksomheder har ofte behov for juridisk hjælp, mens andre kun har brug for det engang imellem. Kontakt derfor den fleksible advokat i Kolding og lav en aftale, som passer til din virksomheds behov. Så er du sikker på, at alle de juridiske aspekter i din virksomhed bliver overholdt – både inden for virksomheden såvel som i samarbejdet med andre virksomheder.
Kaiser Domino Advokatfirma, Advokatpartnerselskab
Kokholm 3 B, 1. tv.

6000 Kolding

78 79 90 80

admin